Söker du efter en byggkonsult i Västervik?

av | 30 Oktober, 2022

Är det så att du behöver hjälp av en byggkonsult i Västervik? Det finns en byggkonsult i Västervik vid namn TPr Byggkonsult AB. Deras inriktningar är:

  • Byggledning
  • Projekt- och projekteringsledning med ekonomiskt ansvar
  • Uppdrag som kontrollansvarig, KA

Denna byggkonsult bedriver verksamhet med inriktning på entreprenadupphandlingar. De har även exploateringsavtal med ekonomiskt ansvar. Hos dem kan du få hjälp med en konsult om det är så att du har ett byggprojekt av något slag. Då främst med projektledning. TPr Byggkonsult AB jobbar med alla typer av byggprojekt. Både inom det privata och inom den offentliga sektorn.

I Västervik kan du anlita en byggkonsult

Du som vill anlita en byggkonsult i Västervik, du kan med fördel vända dig till TPr Byggkonsult AB. Bland annat kan de hjälpa dig med projektering och projekteringsledning. De har många års erfarenhet av just detta. Utöver detta så kan de även assistera dig inom byggledning. De kan ta hand om olika delar av ditt projekt på ett bra sätt.

Sedan 2010 är TPr Byggkonsult AB även anslutna till SBR Byggingenjörerna som är samlingsnamnet för Svenska Byggingenjörers Riksförbund. De kan därmed även utföra uppdrag som KA, alltså kontrollansvarig. Det enligt PBL. De har certifikat för både Bas P och Bas U. Det gör att de även kan ta sig an arbeten som byggarbetsmiljösamordnare.

Få hjälp med ditt byggprojekt

Oavsett om du har ett litet eller ett stort byggprojekt, så kan det vara skönt att få hjälp av en bra byggkonsult. TPr Byggkonsult AB har flera bra tjänster du kan ha nytta av. Du kan läsa mer om dem alla på deras hemsida.